Εισαγωγή

Το hoohoobaby.gr είναι ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης (που θα αποκαλείται ακολούθως το «ηλεκτρονικό κατάστημα»), που εδρεύει στη Σπύρου Μηλίου 7 στον Άγιο Δημήτριο Αττικής με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@hoohoobaby.gr. Οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις καλύπτουν αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος που βρίσκεται στον ιστότοπο www. hoohoobaby.gr (εφεξής το «site»). Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων του παρόντος δικτυακού τόπου παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στο site. Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου υποδηλώνει ανεπιφύλακτη συμφωνία με τους όρους χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους αυτούς προτού χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει οποτεδήποτε τους όρους χρήσης.

Αποποίηση ευθυνών προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η σελίδα του hoohoobaby.gr είναι σταθερά προσηλωμένη στην προστασία του απορρήτου των προσωπικών σας πληροφοριών. Με τη χρήση της ιστοσελίδας, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η συλλογή, η χρήση και η αποκάλυψη αυτών των προσωπικών πληροφοριών από το hoohoobaby.gr διέπονται από την Πολιτική Απορρήτου μας 

Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, η επωνυμία, ο διακριτικός τίτλος, το σήμα, οι εικόνες, τα γραφικά, τα διακριτικά γνωρίσματα, τα κείμενα ,και η ιστοσελίδα στο σύνολό της ως οριζόμενη hoohoobaby.gr αποτελούν προστατευόμενα αγαθά πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας και προστατεύονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Δεν μπορείτε να αναπαραγάγετε , να δημοσιεύσετε, να μεταδώσετε, να διανείμετε, να εμφανίσετε, να τροποποιήσετε, να δημιουργήσετε παράγωγα έργα, να πουλήσετε ή να συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε πώληση ή εκμετάλλευση με οποιονδήποτε τρόπο, όλου ή μέρους, οποιουδήποτε περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας.

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Κάθε Χρήστης είναι ελεύθερος να κάνει χρήση του site σύμφωνα με τον Νόμο και τα χρηστά ήθη. Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά στον Χρήστη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρει ο Χρήστης. Ο Χρήστης οφείλει να συμπληρώνει με ορθότητα και ακρίβεια τα εξής πεδία: όνομα, διεύθυνση, μήνυμα κλπ στις online φόρμες επικοινωνίας. Η χρήση του site υπόκειται στους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και τους Διεθνείς νόμους και ο Χρήστης συμφωνεί να μην χρησιμοποιείται το site μας με σκοπό να παραβιάσει αυτούς τους νόμους.

Στο πλαίσιο των ανωτέρω, ο Χρήστης συμφωνεί και αναλαμβάνει την υποχρέωση να μη χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα για:
1. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οποιουδήποτε προσώπου,
2. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λ.π.,
3. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις,
4. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων,
5. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών,
6. ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων,
7. παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο,
8. συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Επιπλέον ο Χρήστης συμφωνεί ότι όλα το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν το site. Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των τυχών ή και αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Ο Αγοραστής έχει το δικαίωμα (άρθρο 4§10 Ν.2251/1994) εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των Προϊόντων, εφόσον δεν έχει αποσυσκευάσει αυτά ή δεν τα έχει αναλώσει – φθείρει ή άλλως πώς, να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση και να επιστρέψει τα Προϊόντα στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το δικαίωμα αυτό ασκείται πάντα εγγράφως, είτε με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού καταστήματος (Σπύρου Μηλίου 7,Άγιος δημήτριος), είτε με μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη διεύθυνση info@hoohoobaby.gr με θέμα «Υπαναχώρηση άρθρο 4§10 Ν.2251/1994 ». Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να περιγράφονται αναλυτικά τα προς επιστροφή Προϊόντα και η αιτία της επιστροφής τους.

Η επιστροφή των Προϊόντων θα γίνεται με έξοδα και επιμέλεια του Αγοραστή στη διεύθυνση που θα του έχει δηλωθεί και θα συνοδεύεται από το σχετικό παραστατικό εκδόσεως του ηλεκτρονικού καταστήματος.

To ηλεκτρονικό κατάστημα δικαιούται να μην παραλάβει τα προς επιστροφή λόγω υπαναχώρησης Προϊόντα, αν αυτά έχουν υποστεί φθορές και να μην επιστρέψει το αντίτιμο της αξίας τους στον Αγοραστή.

To ηλεκτρονικό κατάστημα υποχρεούται, εφόσον κατά τα ανωτέρω παραλάβει τα επιστραφέντα Προϊόντα, να καταβάλει στον Αγοραστή την αξία τους με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο διενήργησε ο αγοραστής την καταβολή του τιμήματος εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ/ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, SPEEDEX )

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 Όλες οι αποστολές των προϊόντων έχουν δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 80€ενώ για αγορές έως 80€ τα έξοδα αποστολής είναι 3,5€ έως τα πρώτα 2 κιλά, και 5€ από 2 κιλά και άνω . Για αποστολές προς Γερμανία ή Κύπρο το κόστος αποστολής είναι 12.5€ ευρώ και ο τρόπος πληρωμής είναι με τραπεζική κατάθεση. 

Τρόποι πληρωμής

1. Εξόφληση με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Κάντε την πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το ID της παραγγελίας σας ως αποδεικτικό πληρωμής. Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας:

Εθνική Τράπεζα:   Αρ.Λογ 45500672295  ,  iban  GR6201104550000045500672295

Πειραιώς:  Αρ.Λογ. 5712108969901  ,   iban GR2701727120005712108969901

Δικαιούχος: Κανελλοπούλου Πολυξένη ,Χρήστου

2. Εξόφληση με Αντικαταβολή

Η αντικαταβολή για όλες τις αγορές μας είναι 2€.

3.Εξόφληση με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Πληρωμή μέσω Τράπεζας Πειραιώς: Δέχεται Mastercard,Visa και Maestro.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

H αποστολή πραγματοποιείται άμεσα εφόσον γίνει η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και η παράδοση στον πελάτη πραγματοποιείται σε διάστημα 2-3 εργάσιμων ημερών. *

(*) Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

Πολιτική Επιστροφών – Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι κάποιο προϊόν που παραλάβατε δεν ανταποκρίνεται στη Σύμβαση τη στιγμή της παράδοσης, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6943069495 ή στείλτε μας e-mail στην διεύθυνση info@hoohoobaby.gr με λεπτομέρειες από το προϊόν και το ελάττωμα του. Θα εξετάσουμε προσεκτικά το προϊόν και θα σας ειδοποιήσουμε για το δικαίωμά αντικατάστασης ή επιστροφής χρημάτων (αν έχετε) μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Θα προωθήσουμε την διαδικασία επιστροφής χρημάτων ή αντικατάστασης του προϊόντος το συντομότερο δυνατό και σε κάθε περίπτωση το πολύ μέσα σε 30 ημέρες από την ημέρα που θα σας στείλουμε το e-mail επιβεβαίωσης του δικαιώματος σας για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.
Για προϊόντα που επεστράφησαν από εσάς λόγω ελαττώματος, αν όντως υπάρχει, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματά σας, ακόμα και το ποσό που χρεωθήκατε για την επιστροφή του προϊόντος σε εμάς.
Κανένας από τους παραπάνω όρους δεν αντιτίθεται στα νόμιμα δικαιώματα σας.

Τελικές διατάξεις

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης, οι συμβάσεις πώλησης (on line sale agreements), καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.